Vacatures

Wil jij het Hairin Stylist team komen versterken? Reageer dan op onze vacature(s)!

Allround collega voor 23 tot 31 uur p/w gezocht!

Hairin Stylist is een jonge (uhm.. we zijn opgericht in de vorige eeuw, desalniettemin; jong van geest!), flexibele en creatieve werkplek en wij zijn op zoek naar dé nieuwe topper om ons  leuke en gezellige team te versterken.

Natuurlijk onze voorkeur gaat uit naar iemand met 1 tot 5 jaar werkervaring (buiten schooltijd). Maar wat vooral belangrijk is, is dat je er voor open staat dat je altijd kunt blijven leren. Uiteraard geldt; zonder klanten geen bedrijf, dus dat je a-b-s-o-l-u-u-t iedere klant met alle egards behandelt is vanzelfsprekend.

Voor nu kun je starten met ongeveer 23 uur (op het contract) maar met flexibiliteit tot 31 uur, aangezien we een collega hebben die er tijdelijk niet is. Je zal in ieder geval werkzaam zijn op vrijdag (inclusief koopavond) en zaterdag. We zoeken iemand voor ons team aan het Slotplein 64 in Capelle aan den Ijssel, maar zo nu en dan wordt wel van je verwacht bij te springen in ons andere filiaal. We vinden het fijn als je in de omgeving van onze salons woont (max 30km).

Stuur je CV en motivatie brief aan info@hairinstylist.nl t.a.v. Eveline.


Hairin Stylist is een door de KOC Erkend Leerbedrijf.

admn2014Vacatures